S.A.R.S. отново ще спазят традицията и за поредна година ще гостуват в София в края на лятото, но този път на съвсем ново  и любопитно място. Събитието ще се състои на 29 август 2019 г. – на открито – на територията на Стадион Юнак. Мястото е легендарно и се намира в центъра на столицата – непосредствено до стадион Васил Левски, като от години насам там не е осъщетвявана концертна дейност. Капацитетът му е 5000 души, което се очаква да бъде скок за историята на САРС у нас, както и да допренесе до още по-наситена на приятни емоции и впечатления атмосфера. Специални гости ще бъдат Джанго Зе, които се събират в Бъргария специално по повода. Началото на концерта е от 19:00 ч.

Сръбската поп-рок група традиционно изнася по един голям лайв годишно у нас и има щастието да се радва на огромен интерес. През последните години бандата регистрира няколко гостувания, събирайки по над 2500-3000 души. S.A.R.S. са сред най-актуалните и активно действащи банди от Балканите. Често техните концерти в региона са посещавани от хиляди фенове, включително покривайки капацитета на арените в Сърбия и Хърватска, достигайки посещаемост от над 10 000 души. В актива си имат множество гостувания в Европа, както и турнета в САЩ и Австралия. Бандата има зад гърба си шест студийни албума, като ежегодно вади аудио- и видео-продукция от 2009-та насам, а сред най-известните им песни, някои от които гледани по десетки милиони пъти в Youtube, се нареждат “Perspektiva”, “Lutka”, “Buđav Lebac”, “Klinka”, “To Rade”, “Mir i ljubav” и много други. На предстоящия концерт в София ще бъдат представени и напълно нови парчета.

Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg, като само за първите два дни са продадени над 500 броя. Цените, според това дали местата са правостоящи или седящи, варират между 20-25 лв. до 15 юли, след което регулярните ще увеличат цената си със само 5 лв., а на самата дата и на място ще възлизат на между 30-35 лв. Каси: щандовете на EVENTIM на ул. “6-ти септември”, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен – препоръчва се предварителното им закупуване!

Събитието се осъществява с подкрепата на Старобърно и Jagermeister.

Следете подробности във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/2352600274825132/