След кратка творческа пауза, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени приключиха подготовката си за турнето “Пет летни концерта, без да броим зимния”.

Всичко вече е “опаковано, готово”. Обиколката на България, за разлика от минали години, този път се състои само от големи, знакови концерти, като в рамките на няколко седмици, групата ще гастролира последователно в София, Бургас, Варна, Созопол и Пловдив.

Стартът е на 18-и юли в най-просторната и гостоприемна сцена на открито в Столицата – “Маймунарника” в Борисовата градина. На 8-и и 9-и август следват Летните театри на Бургас и Варна. На 30-и август музикантите се включват в празниците на изкуствата “Аполония” в Созопол, а на 1 септември серията ще бъде завършена в Античния театър на Европейската столица на културата, Пловдив. Билети за всяко едно от събитията се продават в мрежата на Eventim.bg. Вратите отварят час по-рано от обявения старт, а специалните гости за всеки един от концертите, ще бъдат презентирани съвсем скоро. Повече информация и детайли могат да бъдат открити своевременно във Фейсбук-страницата на Стефан Вълдобрев и отделните фейсбук-събития.

18 юли, четвъртък – Маймунарника, София (Отваряне: 19:00 / Начало: 20:00)
8 август, четвъртък  – Летен театър, Бургас (Отваряне: 19:00 / Начало: 20:00)
9 август, петък – Летен театър, Варна (Отваряне: 19:00 / Начало: 20:00)
30 август, петък – “Аполония”, Амфитеатър, Созопол (Отваряне: 20:30 / Начало: 21:00)
1 септември, неделя – Античен театър, Пловдив (Отваряне: 19:30 / Начало: 20:30)