Днес, 27.02, е радио и телевизионната премиера на „Бягай от мен“, втори официален сингъл от новия албум на Стенли – „Чужди тела” (Вирджиния Рекърдс). 

Бягай от мен” излиза след страхотния успех на едноименната песен от албума – „Чужди Тела“, която влезе в плейлистите на редица радиостанции и оглави класацията на БНР за българска музика – Топ 20. Сингълът „Бягай от мен” е наличен и във всички дигитални платформи за даунлоад и стрийминг тук.

Песента е написана от Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата „Hayes & Y”, аранжиментът е дело на Благо, Стенли и Светлин Къслев. Актьорът Дани Рашев, когото широката публика познава като д-р Врабчев от сериала „Откраднат живот”, е автор на текста.

Видеоклипът към „Бягай от мен” е с премиера днес в канала на артиста в YouTube. С видеото към песента, Стенли за пореден път не изневерява на себе като облича музиката си с визуални похвати и послания, излизащи извън рамките на мейнстрима. Под режисурата на Васил Стефанов и концептуализиран от Стефка Николова и самия артист, видеоклипът е вдъхновен от популярните в психоанализата мастилени тестове на Роршах. Тестовете са базирани върху способността на съзнанието да възприема познати форми от безформени огледални изображения. Във видеоклипа, изпълнен с много символизъм, е използван същият асоциативен метод, чрез който се редуват различни огледални образи и картини, проектира се борбата между хищника и жертвата, интерпретират се вътрешните ни страхове.

Бягай от мен” е откриващата песен в новия албум на Стенли, „Чужди тела“, който излезе на 01.11.2019 от Вирджиния Рекърдс на физически носител (CD) и в дигитална версия. Албумът, издаден с медийната подкрепа на БГ радио, е първият студиен проект на Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен” (2002).

След супер успешните концерти в столичните Music Jam и Sofia Live Club, както и в пловдивския Onix, Стенли и групата му продължават да представят албума „Чужди тела” на клубната сцена в цялата страна. Следващите изяви на Стенли & band са:

29.02. – пиано бар Play, Велико Търново
06.03. – клуб Target, Бургас
14.03. – Maх Club, Русе
10.04. – клуб Верея, Стара Загора
11.04. – Jack Daniels Club & Hall, Пловдив
24.04. – Sofia Live Club, София

Стенли излиза на сцената в компанията на Димитър Ковачев – Фънки (бас китара), Станислав Вълчев – (китари) и Николай Николаев (барабани).