Фронтменът на Aerosmith Steven Tyler влезе в клиника след рецидив. Новината идва от изявление, което групата публикува в социалните мрежи, в което също се отбелязва, че концертата поредица “Deuces are Wild” през юни и юли в Лас Вегас e отмененa.

Както мнозина от вас знаят, нашият любим брат Steven е работил върху трезвостта си в продължение на много години. След операция на стъпалото, за да се подготви за турнето и поради необходимостта от овладяване на болката по време на процеса, наскоро се появи рецидив и той доброволно се включи в програма за лечение, за да се концентрира върху неговото здраве и възстановяване“, пишат Aerosmith в изявлението си. „Наистина съжаляваме да информираме нашите фенове и приятели, че трябва да анулираме първата част от концертната поредица в Лас Вегас през юни и юли, докато той се фокусира върху своето благополучие.

Съкрушени сме, че причинихме неудобство на толкова много от вас, особено на нашите най-верни фенове, които често пътуват на големи разстояния, за да изживеят нашите шоута. Благодарим ви за разбирането и за подкрепата ви за Стивън през това време.“

Aerosmith планират да подновят плановете си за турне за 2022 г. този септември. Следващото им планирано шоу е насрочено да се проведе на 4 септември в Бангор, Мейн, а след това те ще се върнат в Лас Вегас на 14 септември.

Пожелаваме на Тайлър всичко най-добро, докато се възстановява.