Нали помните, преди около месец писахме за бритпоп легендите Suede и подробностите за предстоящия им албум “The Blue Hour“.

Първият сингъл “The Invisibles” може да бъде поръчан в стрийминг платформите тук, гледайте и официалното видео:

Песента представя първия поглед към новата музика от предстоящия осми албум на бандата “The Blue Hour”, който ще излезе на 21-ви септември.
“The Invisibles” съдържа оркестрален аранжимент от Craig Armstrong (работил с групата по записа “Coming Up” от 1996 г.), който е изпълнен от The City of Prague Philharmonic Orchestra.
Режисираното от сътрудника на групата Roger Sargent видео включва завладяващо изпълнение от Marama Corlett, известна с ролите си в “Blood Drive” и “The City and the City”.
Новият запис на Suede “The Blue Hour” е последната част от трилогията албуми, записани от групата след като се събра отново през 2013 г. и издаде “Bloodsports”. Албумът е допълнен с някои от проблемите, които Brett Anderson разглежда в “Coal Black Mornings”.
Предишният студиен запис на Suede “Night Thoughts” беше посрещнат с одобрението на критиците през 2016 г. и влезе в класацията за албуми на Великобритания на 6-то място.
Бандата ще предприеме серия от концерти в Европа през септември и октомври, включително 2 в лондонската зала Eventim Apollo на 12-ти и 13-ти октомври. Повече информация може да намерите на сайта на групата.
Следвайки излизането на “The Invisibles”, Suede ще пускат по едно ново парче всеки месец до излизането на албума “The Blue Hour” на 21-ви септември.
Албумът “The Blue Hour” на Suede ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
Слушайте парчето “The Invisibles” в Spotify и в Apple Music.

The Blue Hour” Tracklist:

01. As One
02. Wastelands
03. Mistress
04. Beyond The Outskirts
05. Chalk Circles
06. Cold Hands
07. Life Is Golden
08. Roadkill
09. Tides
10. Don’t Be Afraid If Nobody Loves You
11. Dead Bird
12. All The Wild Places
13. The Invisibles
14. Flytipping