В неделя 15 – ти ноември в столичния Sofia Live Club се състоя премиерата на дебютния солов албум на вокалистката на Sevi – Светлана Близнакова, озаглавен „Tomorrow”.

Официалното видео към дебютния сингъл може да видите в YouTube:

Фронтдамата представи 11 нови трака в различно  звучене, встрани от типичния за нея heavy имидж и в    компанията на още шест талантливи български музиканти: Мартин Профиров (П.И.Ф., Силует); Иван Попов (Тома); Рали Велинов (Sevi); Александър Кирилов (Etnotix, Vulgar Bulgar); Рози Лесидренска (Time Jugglers); Милена Генева (Вокализирай Това).

Въпреки слабата културна активност в столицата през последните месеци и ограничителните мерки, публиката запълни изцяло допустимите 30% от капацитета на залата и не позволи на музикантите да напуснат сцената преди заслужения бис!

Светлана Близнакова отправи послание към феновете, призовавайки ги да не загубват вяра в утрешния ден и да бъдат по-свързани, напук на изолацията, в която се налага да живеем в последно време. Вокалистката  благодари и на екипа, работил по албума: Рали Велинов, Александра Зернер, Петър Братанов, Симеон Славчев, Марин Мурлев, дизайнера Радостин Христов – Стин, фотографа Виктория Вучева и гостите от чужбина: Johnny Gioeli и Alberto Steri.

В края на концерта Светлана представи и първото видео от албума, към едноименната песен „Tomorrow”. Клипът е заснет от Игнати Йорданов и на фона на мрачната 2020-та година, отправя позитивно послание с поглед в бъдещето. След прожекцията Антон Христов от Sugar DJs и DJUST закри вечерта с премиерно слушане на целия албум “Tomorrow”.

Tomorrow” вече е достъпен за продажба на физически носител, a след броени дни ще може да бъде намерен и в онлайн платформите за музика.