Harley Owners Group (H.O.G.) правят ежегодната си среща в долината на виното

Най-голямата организация на собственици на Harley-Davidson, Harley Owners Group (H.O.G.) ще направи своята ежегодна среща в България по време на фестивала в долината на виното. За нея се очаква да дойдат близо 200 моториста от Гърция, Румъния, Хърватска, Сърбия, Турция, Беларус, Русия, Словения, Полша, Германия, Австрия, Финландия, Чехия, Ливан, Унгария и др.

„Ние сме организация с над 1 милион члена в повече от 240 държави. Радваме се, че ще сме част от първото издание на фестивала и сме сигурни, че атмосферата ще е неповторима , а и обичаме вино“, споделя Стефан Гьонев от H.O.G.

„Много ни е приятно, че именно  Midalidare, Rock In The Wine Valley ще е пресечна точка на всички мотористи. Организацията им е много сериозна и на високо ниво, сигурни сме, че ще успеем да отговорим на очакванията им” , разказва Александър Алексиев, управител на Мидалидаре.

„Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите са:

За целия фестивал:

–          70 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–          80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни, 2017г.

Еднодневни:

–          50 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–          60 лева (last minute) – 01 до 11 юни, 2017г.

Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

Midalidare – Rock In The Wine Valley – 9-11 юни 2017 – с. Могилово