Промоционалните билети за “Midalidare – Rock in the wine valley” са вече изчерпани

Промоционалните 500 билета за първото издание на “Midalidare – Rock in the wine valley” са вече изчерпани. Организаторите на събитие, което ще се проведе в началото на лятото, започват 2017-та с добрата новина за големия интерес към феста и недвусмислените решения на рок феновете. „Оценяваме факта, че истинските почитатели на рок музиката не се поколебаха да гарантират своето присъствие на  “Midalidare – Rock in the wine valley”, сдобивайки се с един от първите билети. Вярваме, че ще ги забавляваме много“, коментира Александър Алексиев, Управител на Мидалидаре.

Фестивалът в Могилово, който ще се проведе на 9, 10 и 11 юни, ще събере някои от големите имена в световната рок класация, сред които Gotthard, Udo Dirkschneider и W.A.S.P. Съвсем скоро организаторите ще обявят и останалите банди, които ще станат част музикалното преживяване в долината на виното. Билетите за фестивала за ограничени и остават още 5000.

„Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са вече в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените на билетите за целия фестивал са:

–           70 лева (редовна цена) –  до 31 май 2017г.

–           80 лева (last minute) –  от 01 до 11 юни, 2017г.