Радио Тангра Мега Рок и звукозаписна компания Аудиослот започват операция по издирване на най-новите и интересни музиканти и автори в България.

Те със сигурност са около нас! Дори ние още не знаем техните имена, но сме сигурни в тяхното съществуване.

“Убеден съм, че има десетки хора, които имат музикални идеи и някои от тях сигурно са страхотни!” – обяснява смисъла на операцията Васко Райков– вокалист на Odd Crew, продуцент и звукоинженер в Аудиослот и водещ в радиото.

Това не е рок конкурс за “най-добра млада група”, нито битка за “най-жесток инструменталист” или “реалити за музикални таланти” – интересува ни вашата музикална идея!

Изпратете ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на office@radiotangra.com заедно с кратко ваше представяне – на вас или на групата ви (ако имате такава)!

Смисълът – ето нещата, които можете да спечелите:

  • Супер професионален запис на парчето;
  • Смесване и мастериране;
  • Видеоклип на парчето (от звукозаписния процес);
  • Асистиране в аранжимента (ако желаетe);
  • Мега яки музиканти за записа (ако нямате група, а сте вълк единак);
  • Ще научите, като видите отблизо и от първа ръка, как се случва целият процес!

Всичко това ще бъде направено в Аудиослот – най-новото звукозаписно студио в София – с продуценти Васко Райков (Odd Crew) и Николай Берберов (Urban Grey, Leepra De Luxe).

Участието ви не е ограничено от ваши музикален стил или вашата възраст! И все пак, е важно песните ви да не са били издавани никога! Ако спечелите – ще имате една готова, напълно завършена песен и видео към нея, както и безценното знание, как да продължите следващия път. Ще работите в компанията на много доброжелателни към вас професионалисти и творци, които нямат търпение да споделят точно с вас своя опит!

Самото участие ви дава възможност суровият вид на песента ви да бъде излъчван в предаването ‘Пришълецът 2112’ на Васко Райков – всяка седмица по Тангра Мега Рок, както и да участвате в интервюта по радиото.

Изпратете ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на office@radiotangra.com заедно с кратко ваше представяне – на вас или на групата ви (ако имате такава)!

  • Песните ще бъдат одобрявани от водещите на радио Тангра Мега Рок и екипа на студио Аудиослот!
  • Победителят ще бъде обявен на 21 май 2020!

Чакаме ви, успех!