Музикантите, които се събраха след 30 години отново под култовото за стотици хиляди българи име на групата Тангра, ще поздравят своите почитатели за Коледа и настъпващата Нова 2017 година с елегантен концерт в Sofia Live Club в първия празничен ден на 25 декември 2016 от 22.00ч.

Tangra

Към Дани Ганчев, Стенли и Константин Марков по тяхна покана в ТАНГРА участват колегите им от по-младата генерация Иво Чалъков – китари и Стефан Попов – ударни (и двамата ex Gravity Co.). Музикантите ще представят стилна програма с любимите „Оловният войник”, „ Жулиета” , „ Бъди какъвто си”.

Макар и без чаровната наивност на младостта, на сцената на Sofia Live Club публиката ще види едни пораснали момчета, които не само не са забравили какви са и какви са били, но и още от първата песен ще вдъхновят феновете си с огромна енергия и неподражаемо присъствие. Новите аранжименти, които ще прозвучат на концерта са онази стойностна българска музика, която се разпознава по това, че вълнува и ти се иска да я изпееш заедно с тях.

Билети за събитието на цена от 30 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: SOFIA LIVE CLUB, OMV, щанд EVENTIM – The Mall, Билетен център НДК, Usit colours, Технополис, Арена Армеец и др.

Цената на място ще е 40 лева.

Кадри от първата им поява на сцена от 25 години насам:

Тангра – 25 години по-късно (24 юни 2016, Сити Марк Арт Център)