Днес, 23-ти ноември, талантливият басист Димитър Карамфилов ще ни представи най-новата си музика от втория си албум „Turn to Love“.

Той е записан с изключителния музикант Антони Дончев и барабанистът Васил Вутев, които ще се качат заедно с него и на сцената на Sofia Live Club. „Turn to Love се ражда във време на трудности, за да превърне тревогите в успокоение, а тъгата – в чиста, искряща радост. Проектът има както своите характерни медитативни моменти, така е изпълнен и с една увличаща виталност, оставайки верен във всеки един момент на джаза и импровизацията. И нека не се заблуждаваме, че има някакъв лимит, свързан със слушането на Turn to Love. Идеята му се простира далеч отвъд сегашната ситуация, защото той не просто възпява любовта, но и човека, който е неделима част от нейната същност.” – споделя Таня Иванова от Jazz FM.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 15 лева. На място ще са 20 лева. Събитието във FB: 23.11 – Dimitar Karamfilov | New Album „Turn To Love“

На 25-ти ноември, четвъртък, продължаваме с концерт по случай 50-тата годишнина на виртуозния тромбонист Георги Корназов, който ще ни представи най-новата си формация The Brass Sporot Orchestra и специално написаната за случая авторска програма “С дъх на розово масло”.

В концерта ще вземат участие едни от най-видните и добри български музиканти Венцислав Благоев, Михаил Йосифов, Мартин Ташев – тромпети, Георги Корназов, Велислав Стоянов, Владислав Мичев – тромбони, Георги Щерев – туба, Радослав Славчев – бас китара и Стоян Янкулов – барабани.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на концерта ще са 25 лева.

На 26-ти, петък, за втори път на нашата сцената, ще се проведе трибют на една от най-емблематичните групи на световната R&B сцена – Destiny’s Child.

С нелеката задача да изпълнят техни легендарни парчета са се заели Trinity – момичетата, които пробиха в “Гласът на България” именно с тяхната песен “Say My Name”. През 2019-та трибютът беше едно от най-взривяващите събития на софийската сцена. Сега имате възможност да го изживеете отново! На сцената заедно с момичетата от Trinity ще се качат и музикантите Радо Казасов – барабани, Евден Димитров – бас, Пламен Денчев – клавишни, Петър Йотов – китара, Владислав Мичев – тромбон и синтезатори.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 15 лева. На място ще са 20 лева. Събитието във FB: 26.11 – Destiny’s Child Tribute

В съботната вечер, 27-ми ноември, момчетата от Innerglow ще представят дебютния си албум Satellites.

След като издадоха поредица от сингли и се утвърдиха като едно от най-свежите явления на българската сцена, групата е готова със силна експлозия от рок, алтърнатив, денс, фънк, трап и дъбстеп в първото си цялостно издание.

На 27 ноември публиката ще може за пръв път да чуе Satellites на живо в пълния му вид, а освен най-новото от авторския си материал, Innerglow няма да пропуснат и любими песни като Chained In Love, So Long, Lost и Little Magnets. Концертът в Sofia Live Club е и първата възможност за феновете да си закупят албума на физическо копие.

Специален гост на събитието ще бъде Тино, чийто дебютен албум също очакваме до края на тази година. Той ще открие вечерта с мощна доза от своята авторска музика заедно с Ивац Янков (барабани) и Николай Кърджиев (китара).

Билети в мрежата на bilet.bg на цена от 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева. Събитието във FB: 27.11 – Innerglow Debut Album Promo