Tesla са известни с едно нещо; като много енергична, 100% концертна рокендрол банда на живо!

Full Throttle Live” – който излиза на 26 май – улавя тази същност от концерта в Sturgis Bike Rally през 2022 г. Независимо записан, миксиран и продуциран от китариста Frank Hannon и басиста Brian Wheat, този нов концертен албум наистина улавя Tesla в чиста форма и дори се гмурка по-дълбоко към техните корени, като показва версия на класиката на Aerosmith от 1974 г. „SOS Too Bad“ като бонус песен.

По-тежкият избор на песен варира от “Miles Away!” до по-нови твърди издания като “Time To Rock!” и “Cold Blue Steel”. Но не се притеснявайте, има и класики на Tesla, като „Changes“ и „Lazy Days, Crazy Nights“.

Miles Away” е водещият сингъл от новия концертен албум на Tesla “Full Throttle Live“. Момчетата избраха да издадат тази песен първа, защото тя представя Tesla и по-твърдия и тежък звук на новия албум на живо. “Miles Away” е любим на феновете на концерт със своя тежък въртящ се груув и блестящо китарно соло. Това също е ироничен избор на песен, защото текстовете на песента са написани за това да бъдеш „рок звезда“ на път далеч от реалността и да ти липсва дом.

Днес може да чуете още едно парче, “Miles Away”:

Tesla “Full Throttle Live”

1. Miles Away
2. Changes
3. Time To Rock
4. Breakin’ Free
5. Call It What You Want
6. Lazy Days Crazy Nights
7. Cold Blue Steel
8. Edison’s Medicine
9. S.O.S. (Too Bad)

Tesla са:

Frank Hannon – китара
Brian Wheat – бас
Jeff Keith – вокал
Dave Rude – китара
Steve Brown – ударни