Инструменталната прог супергрупа The Aristocrats пусна нов анимационен видеоклип към чисто новия си сингъл “The Ballad Of Bonnie & Clyde“, който можете да гледате по-долу.

Той е взет от предстоящия албум на групата “The Aristocrats With Primuz Chamber Orchestra“, който показва триото да работи с прочутия полски оркестър и който ще бъде издаден на компактдиск и за цифрово изтегляне на 3 юни и като ограничен тираж с двоен винил лукс (чрез Diggers Factory) на 1 юли.

Този ​​проект започна, когато случайно попаднахме на видео в YouTube на полския камерен оркестър Primuz, който изпълнява една от нашите песни, както е преосмислено от композитора/аранжьора Wojtek Lemański“, казват от групата. „Тяхното безупречно изпълнение на изключително предизвикателен аранжимент (който беше изумително изобретателен и въпреки това остана изцяло верен на духа на оригиналната композиция!) ни вдъхнови да предложим сътрудничество.”

Новият албум включва девет изпълнения, взети от предишните студийни албуми на групата, ремиксирани от самото начало от инженера Forrester Savell и напълно трансформирани и преоткрити от вълнуващото изпълнение от Primuz Chamber Orchestra на Lemański.

„Този ​​подход позволи на Wojtek да създаде оркестрации, които третират много от спонтанните, импровизирани елементи от нашата оригинална „група в стая“ така, сякаш са били част от действителните композиции… давайки някои уникални резултати“, добавят те. „Ние наистина се гордеем с начина, по който този проект се осъществи… и ние сме дълбоко благодарни, че случайността по някакъв начин ни събра всички заедно за това сътрудничество.”

The Aristocrats: “The Aristocrats With Primuz Chamber Orchestra

1. Culture Clash
2. Stupid 7
3. The Ballad Of Bonnie And Clyde
4. Dance Of The Aristocrats
5. Through The Flower
6. All Said And Done
7. Jack’s Back
8. Ohhhh Noooo
9. Last Orders