The Hollywood Vampires обявиха датите за турнето си през 2021-ва. Те трябваше да свирят през септември в София, но поради очевидни причини отложиха турнето си.

Здравето и безопасността на нашите фенове е и винаги ще бъде наша грижа номер едно. Поради тази причина ние взехме решение да отложим европейското си турне до 2021 г. Моля, задръжте билетите си, тъй като те ще бъдат удостоени за новите разсрочени дати. Всички оригинални билети са все още валидни, а всички представления в момента са в продажба! Притежателите на билети, които желаят да възстановят сумата, се съветват да се свържат с първоначалната си точка за покупка. За избраните предавания, които не са изброени в момента, работим усилено за разсрочване на тези дати и скоро ще имаме повече информация! Благодарим ви за разбирането и нямаме търпение да се видим през следващата година!

Обърнете внимание на следния детайл: като специален гост в постера са посочени Killing Joke! Стискаме палци да видим и тях в София!

The Hollywood Vampires е американска рок супергрупа, създадена през 2015 г. от Johnny Depp, Alice Cooper и Joe Perry, за да почете музиката на рок звездите, починали от “излишък” през 70-те години. Името на групата произлиза от The Hollywood Vampires, клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те, който включва голям брой величия в шоубизнеса, като: Джон Ленън и Ринго Стар от “The Beatles”, Кийт Муун от “The Who”, Мики Доленц от “The Monkees” и др.

Групата има издадени два студийни албума с участието на гост музиканти, като Пол Маккартни, Дейв Грол, Джо Уолш и Кристофър Лий. Първият от тях е едноименният албум “Hollywood Vampires” издаден през 2015, Който има и Delux версия, а вторият носи името “Rise”, издаден през  2019 и подкрепен от 3 сингъла: “Heroes”, “The Boogieman Surprise” и “Who’s Laughing Now”.

Ето и останалите дати:

05 Aug Birmingham, UK
06 Aug Leeds, UK
07 Aug Glasgow, UK
09 Aug London, UK
12 Aug Charlotta, PL
14 Aug Mainz, DE
15 Aug Munich, DE
18 Aug Berlin, DE
22 Aug Lingen, DE
23 Aug Paris, FR
25 Aug Hamburg, DE
26 Aug Oberhausen, DE
28 Aug Aarburg, GH
29 Aug Klam, AT
01 Sep Sofia, BG
04 Sep Istanbul, TU