The Killers издадоха новия си албум “Pressure Machine” през август. Днес се появи още едно ново видео – към съвместното парче с Phoebe Bridgers “Runaway Horses“.

Седмият дългосвирещ албум на групата е копродуцирана заедно с Shawn Everett и Jonathan Rado от Foxygen, които са работили по миналогодишния “Imploding The Mirage“.

Всичко спря”, казва фронтменът Brandon Flowers, говорейки за ефектите от пандемията Covid-19. „И за първи път от много време за мен се сблъсках с мълчанието. И от тази тишина този запис започна да цъфти, пълен с песни, които иначе биха били твърде тихи и заглушени от шума на типичните записи на the Killers“.

Pressure Machine“ е описан като „по-тих, албум, воден от проучване на характерите“, който „живее в града на Flowers Нефи, Юта, сплотена общност от 5300 души без светофари, в който има само каучукова фабрика, пшенични полета , и Западните хълмове“.

Обсъждахме как Брандън се е преместил в Нефи като дете и е останал в средата на нищото“, казва барабанистът Ronnie Vannucci Jr. „И по време на Covid-19 започнахме да се чувстваме така, сякаш всички сме в средата на нищото”.

Открих тази мъка, с която не се бях справил“, добавя Flowers, „много спомени от времето ми в Нефи са нежни. Но тези, обвързани със страх или голяма тъга, бяха емоционално заредени. Сега имам повече разбиране, отколкото когато стартирахме групата, и се надявам, че успях да оправдая тези истории и живота в този малък град, в който израснах“.

Групата днес представи новото си видео, към съвместното парче с Phoebe Bridgers “Runaway Horses“:

The KillersPressure Machine

01. West Hills
02. Quiet Towns
03. Terrible Thing
04. Cody
05. Sleepwalker
06. Runaway Horses (feat. Phoebe Bridgers)
07. In the Car Outside
08. In Another Life
09. Desparate Things
10. Pressure Machine
11. The Getting By