Фолк-рокерите The Lumineers се присъединяват към впечатляващия лайнъп на INmusic #15 и обявените до момента The Killers, Beck и Deftones!

The Lumineers спечелиха вниманието в световен мащаб със своя сингъл „Ho Hey“. В действителност, Wesley Schultz и Jeremiah Fraites, авторите на минималистичните закачливи мелодии, правят музика заедно и се стремят към славата в продължение на седем години преди заслужения си пробив през 2012 г. Две номинации за „Грами“, два студийни албума и множество разпродадени концерти по целия свят – те се оказаха много повече от група с един хит. С музикални влияния като Bob Dylan, Tom Petty, Bruce Springsteen и дори Talking Heads, с мелодии и чиста емоционалност, които струят от всяко парче, Lumineers с право се считат за едни от най-добрите в своя жанр. Страстта им се усеща най-добре в изпълненията им на живо, което ги прави едни от най-успешните артисти на живо в САЩ, както и желан акт на фестивални сцени по целия свят: Glastonbury, Coachella, Fuji Rock и Lolapalooza.

The Lumineers ще се присъединят към The Killers, Beck и Deftones в предстоящото 15-то издание на фестивала INmusic, който ще се проведе на езерото Ярун в Загреб от 22 до 24 юни 2020 г. Тридневни билети за фестивал INmusic № 15 са достъпни на официалния уебсайт на фестивала само за 70 EUR, както и 7-дневни фестивални билети за къмпинг само за 35 EUR.