The Rolling Stones изглежда съобщиха за новия си албум с реклама в местен английски вестник. Рекламата за Hackney Diamonds, компания, специализирана в ремонта на стъкло, се появи в Hackney Gazette.

При по-внимателно вглеждане обаче се виждат няколко улики, сочещи към факта, че вероятно става дума за новия албум на The Rolling Stones. На първо място, това е легендарното им лого с изплезен език, което играе ролята на точката в буквата i в Diamonds.

В текста на рекламата пък има няколко препратки към хитове като “(I Can’t Get No) Satisfaction”, “Gimme Shelter” и “Shattered”. Шрифтът за Hackney Diamonds, е същият като този, използван за албума “Some Girls” от 1978 г. Рекламата също казва, че компанията е основана през 1962 г., когато е сформирана и бандата.

Линкът към уебсайта на фирмата дава възможност на потребителите да се регистрират, като в клаузите и условията се споменава Universal Music Group, която държи правата за дискографията на The Rolling Stones.

Mick Jagger наскоро отпразнува 80-ия си рожден ден и получи поздравления от Keith Richards, Ronnie Wood, Nile Rodgers и много други.