Бразилската Sade“ Ive Mendes събири важни персони от редица посолства у нас

Делят ни броени дни до един незабравим лайв с кадифения глас и непринуден сексапил на бразилската изпълнителка Ive Mendes и неповторимата музика на нейния бенд със свеж морски полъх на Копакабана. Събитието ще се състои този четвъртък (30 март) в Зала 1 на НДК от 20:00ч.

Концертът на Ive Mendes в София, организиран от 5PT и със съдействието на Jazz FM, се провежда под почетния патронаж на посолството на Бразилия у нас. За да уважат събитието, което е едно от малкото гостувания на бразилски изпълнители в България, в Зала 1 на НДК очакваме не само почетни гости от Бразилското посолство, но и уважавани персони от посолствата на Финландия, Дания, Холандия, Великобритания и други.

Концертът започва в 20:00ч., затова от 5PT призовават за навременно пристигане и настаняване в залата. Вратите отварят малко след 19:00ч. С оглед на приятното изкарване по време на концерта, организаторите молят за премерена и възпитана употреба на фотоапарати и мобилни устройства. В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети.

Със задачата да впечатли изискания вкус на „Бразилската Sade“ ще се заеме шеф-готвачът Марко Лукиари от популярния италиански ресторант в сърцето на столицата Trattoria “Il Maestro Giuseppe Verdi”. Марко Лукиари оглавява кухнята на заведението след шеметна кариера не само в родната Италия, но и в Австралия, Египет и Великобритания.

Билетите за концерта на Ive Mendes у нас само в последните дни преди събитието са със специална промоционална цена за всички ценови категории и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на http://bit.ly/IveMendes

Актуална информация за събитието ще откриете на официалната му Фейсбук страница и на официалната Фейсбук страница на 5PT.
Утре ще разберем и кой печели два билета от съвместната ни игра с 5PT