Ветераните от Калифорния Ugly Kid Joe представиха още един сингъл от своя нов албум, ““Long Road”“. Можете да го слушате по-долу.

Предстоящия албум на групата “Rad Wings Of Destiny” ще излезе на 21 октомври. Албумът е първата им колекция с нов материал от 2015 г. насам, когато излезе„Uglier Than They Used Tа Be“ и петата им като цяло. След 15-годишно прекъсване, Ugly Kid Joe се събраха пак през 2012 г. и са често канени из Европа и останалия свят. Видяхме ги преди дни на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley, дано ни включат и в следващото си турне.

За албума Ugly Kid Joe да си партнират с продуцента Mark Dodson, който им помагаше за издаването на дебютния албум на групата, “America’s Least Wanted“, който празнува своята 30-та годишнина тази година. Първият сингъл „That Ain’t Livin’“, който излезе преди месец е олдскуул AC/DC Powerage рокендрол“, коментира фронтменът Whitfield Crane. В песента участват Shannon Larkin (също и в Godsmack), Dave Fortman, Klaus Eichstadt, Cordell Crockett и Whitfield Crane с гост – китариста на Yellowcake JJ Curran.

Преди минути се появи още едно ново парче, “Long Road“:

Ugly Kid JoeRad Wings Of Destiny

1. That Ain’t Livin’
2. Not Like The Other
3. Everything’s Changing
4. Kill The Pain
5. Lola
6. Dead Friends Play
7. Up in the City
8. Drinkin’ And Drivin’
9. Failur
10. Long Road

В записите на албума участват:

Whitfield Crane: вокал
Klaus Eichstadt: китара
Dave Fortman: китара
Cordell Crockett: бас
Zac Morris: ударни
Shannon Larkin: ударни
Sonny Mayo: китара
Chris Catalyst: китара

Дискография :
1991 – As Ugly As They Wanna Be (EP)
1992 – America’s Least Wanted
1995 – Menace to Sobriety
1996 – Motel California
1998 – The Very Best of Ugly Kid Joe (Compilation)
2002 – The Collection (Compilation)
2012 – Stairway To Hell (EP)
2015 – Uglier Than They Used Ta Be