Верен на философията си да предлага максимално разнообразна музика от всички стилове и жанрове, клуб MUSIC JAM не прави изключение и във втората седмица след отварянето си!

4 април, четвъртък – Planet of Zeus (Гърция)

Метъл бандата Planet of Zeus е сформирана през 2000 в Гърция. С четири албума и цели пет европейски турнета зад гърба си, плюс купища позитивни ревюта от метъл пресата и титани като Брус Дикинсън, квартетът се е доказал далеч извън Балканите и многократно забива на някои от големите рок и метъл фестивали в Европа. Като подгряваща банда, Planet of Zeus са споделяли една сцена с титани като Black Sabbath, Iron Maiden, Machine Head, Paradise Lost, Monster Magnet, Ozzy Osbourne и много други.

За гостуването си в клуб Music Jam те обещават още една огромна порция точно от това, което българските им фенове очакват – тежки рифове, отприщена до предела енергия и искрено свирене от сърце и душа!

Planet Of Zeus @ Street Mode Festival, 2018

5 април, петък – Grandmaster Flash (САЩ)

За цялата многомилионна хип-хоп общност по света Grandmaster Flash е икона. Кръстник и жива легенда. Влиянието му обаче далеч надхвърля рапа и хип-хопа и това личи дори само във факта, че той и групата The Furious Five бяха първите хип-хоп артисти, приети в Rock & Roll Hall of Fame (през 2007 г.). Grandmaster Flash e влязъл в историята с много иновации. Считан е  за баща на някои от фундаменталните диджейски техники като cutting, scratching и mixing.  В новия милениум Флаш не намалява темпото нито за миг. През 2008 излизат меоарите му – “The Adventures of Grandmaster Flash: My Life, My Beats”, той води седмично шоу по Sirius Satellite Radio, и продължава да печели признание и награди.

Днес Флаш продължава да е много активен – както в студиото, така и с клубни изяви, и участия в големи фестивали на открито.  Аудио-визуалното шоу, с което идва в София, e с епичното заглавие HIP HOP. People, Places & Things. The visual experience и прави цяло пътуване през стилове, жанрове, имена и влияния, които са изградили сложния бленд на неговия индивидуален звук.   

6 април, събота – Matisse & Sadko (Русия)

Matisse & Sadko са международно признати музикални продуценти и диджеи, като зад артистичните псевдоними стоят двамата братя Александър и Юри. През цялата си кариера досега те смело експериментират в модерната денс музика и вече са създали многобройни хитове, впечатлили силно феновете на жанра в целия свят. Сътрудничили са си с артисти като Стив Анджело (“SLVR”), Тиесто (“Dawnbreaker”), Мартин Гарикс (“Break Through The Silence”, “Dragon”, “Together”, “Forever”). Определен акцент в кариерата на братята е тяхното сътрудничество през 2018 г. с легендата Тиесто, но суперлативи за тях не пестят и авторитети като Дейвид Гета и Дон Диабло. Няма съмнение, че бъдещето изглежда светло за братята и цифрите говорят сами за себе си: 150+ милиона пускания в Spotify и 2,5-3 милиона слушатели месечно в Spotify.

Шоуто им в клуб MUSIC JAM обещава една невероятна съботна вечер за многобройните фенове на денс и техно музиката!Б

Билетите за събитията от втората седмица на Music Jam, ще бъдат в продажба на:

15 МАРТ (ПЕТЪК) 2019, в 10:00 часа

и могат да бъдат закупени от:

  • мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.
  • офиса на Sofia Music Enterprises

и касата на клуба.

За резервации: +359  899 333 344