Tricky представя “Fall to Pieces” на 10 октомври в София!

Tricky e култ, мрак, болка и гняв. Tricky винаги е бил от тъмната страна на трип-хопа и само той може да ни го представи по възможно най-точния и красив начин.

През 2019 Tricky започва работа по албума “Fall to Pieces“, но преживява ужасна лична трагедия със загубата на дъщеря му Mazi. Трагедията, която преживява Tricky е огромна и се усеща във всяка една песен от албума “Fall to Pieces“, който излезе през месец септември 2020. И чуете ли гo, определено ще се убедите в това, а после дълго ще гo слушате на рипийт, защото Fall to Pieces e определено сред най-интригуващи музикални проекти за изминалата 2020-а. В този албум Tricky си колаборира с певиците Marta Złakowska и Oh Land.

Предстои ни трета среща с  Tricky на 10 октомври в Sofia Live Club и тя ще е събитие,  за което отново ще се говори и помни дълго, защото Tricky винаги успява да ни потопи в дълбините на душата си с всеки албум и концерт на живо.

Билети Ранно Пиле на цена от 35лв. може да намерите онлайн на https://bit.ly/TrickySofia2021  на каса само в магазини На Тъмно в цялата страна или да поръчате по куриер на 0886 126 995.