Не пропускайте тази събота концерт-премиерата на новия съвместен сингъл на  Jeremy? и Кирил Маричков “Не си сам”

Датата е 15 декември, мястото е клуб Терминал 1

Отменете всичко този уикенд и си подарете рокендрол концерт в сърцето на София. Тази събота вечер, която ви се е искало да ви се случи цяла година – Jeremy? + Кирил Маричков е коктейлът “whiskey and tequila” и рецепта за елегантно разпиляване.

Освен напълно новата песен на български език “Не си сам”, Jeremy? са сложили в ръкава няколко “щури” жокера:

“Нека феновете да “хамлетуват” и да мислят за рок в сегашно време. Искаме да изненадаме хората приятно със съчетание на най-новото и най-любимото.“  – подсказва за това какво да очакват хората на концерта Ерсин, вокалът на Jeremy?

“Срещнахме се случайно, бях чувал музиката на Jeremy? и им казах, колко много ми харесва, но им трябва песен на български език. След време ми се обадиха да ме поканят за дует. Харесах много песента и текста и разбира се казах “Да”.“  – разказва за историята на “Не си сам” Кирил Маричков.

На сцената преди Jeremy? този път ще свирят Ража и Илияна от Dead Man’s Hat с акустичен сет. Групата има чисто нов видео сингъл “All I Have”. Както с най-новата си песен, така и с още от авторската си музика Ража и Илияна ще открят рокендеол вечерта повече от подобаващо.

Коледа започва от  тази събота, 15 Декември, в клуб Терминал 1.

За първи път “Не си сам” – премиерата на дуета на Jeremy? и Кирил Маричков и специален акустичен сет на Dead Man’sHat  – концерт, който ще даде заряд за двуседмичния маратон до края на 2018 г . Вземете си билети сега!

Билетите за концерта на Jeremy? на 15 декември, със специалното участие на живо на Кирил Маричков, са в продажба в мрежата на Eventim.bg. Цената им е съвсем достъпна –10 лв. на предварителна продажба, 12 лв. на самата дата и на място. Каси: щанд Eventim – ул. “6-ти септември”,Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“,както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е силно ограничен, поради което се препоръчва възможно най-ранното закупуване!

Линк към страницата за закупуване на билети:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/jeremy-kiril-marickob-sofi-klub-terminal-1-1093073/performance.html

Концерти на група Jeremy? до края на 2018 г.

15.12. – София, клуб Терминал 1

25.12 – Варна, Vintage 33

29.12 – Плевен, Galaxy Bowling

31.12 – Пловдив, Нова година на площада