Програмата за концерта на God Is An Astronaut в София.

Утре, 4 октомври, ще се състои концертът на ирландската пост-рок формация God Is An Astronaut. Събитието ще се проведе встоличния клуб *Микстейп 5*, като това ще е третото гостуване на групата в България. Съпорт преди астронавтите няма да има, затова и концерта ще започне навреме. Вижте и програмата:

20:30 – Врати

21:30 – God Is An Astronaut

23:10 – Очакван край

Билетите за концерта струват 25 лева, а в деняна шоуто и на място ще са по 30. Търсете вмрежата на www.bilet.bg, както и в магазини ‘На Тъмно‘.

God Is An Astronaut са ирландска пост-рок група от Кънтри Уиклоу, които са създадени през 2002г от двамата братя Кинсела – Нилс (бас, китари, визуални ефекти) и Торстен (вокали, китари и клавир). Още от самото си създаване, ирландците са запазили ролята си като една от водещите инструментални групи на световната музикална сцена. Стилът на групата използва елементи на електронната музика, краут и спейс рокът, които много напомнят на легендарната експериментал немска формация Tangerine Dream. GIAA комбинират интензивния си инструментален рок с ефирни и емоционални звукови пейзажи, великолепна динамика, пресичащи мелодии, които са синхронизирани с впечатляващи светлинни и визуални ефекти.

GIAA имат 9 дългосвирещи албума, като последният беше издаден на 27 април 2018, носейки името Epitaph. Чуйте го тук:

https://www.youtube.com/watch?v=zZ9hVXklyuo