Малко повече от месец остава до първия фестивал в долината на виното, който на 9, 10 и 11 юни в Могилово ще посрещне световните групи – W.A.S.P., Gotthard, Udo Dirkschneider и Doro, както и Scarlet Aura, Sevi, Конкурент и Hammerhead (трибюта на Metallica), които ще подгряват публиката. Освен това в първия ден на Midalidare – Rock In The Wine Valley, ще се проведе Piraeus Battle of the bands.

„За нас е изключително важно хората, които дойдат на фестивала, освен да слушат хубава музика, да имат и цялостно преживяване. Затова подготвяме и различни активности, които ще се случват през деня. Една от тях е именно велопреходът“, споделя Александър Алексиев, управител на Мидалидаре.

За всички почитатели на колоезденето и приятните разходки ще има специален сектор на Pulse-Cycles. Всеки, който желае да покара колело в планината ще може да го направи, като за целта ще бъдат осигурени най-високият клас велосипеди на компанията. След предварително записване, ще бъдат направени групи до 6 човека, с които ще има и водач. Всеки маршрут ще е приблизително 40 минути.

„Щастливи сме да сме част от този фестивал. В светлата част на деня ще се постараем да дадем едно различно изживяване на рок феновете. Ще предложим на всеки, който желае едно незабравимо байк преживяване в планината. Добре дошли са както запалените байкъри, vтака и тези за които това ще е първо подобно предизвикателство”, разказва Цветелин Иванов от Pulse-Cycles.

 

За предварителни записвания

„Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите за целия фестивал са:

–          70 лева (редовна цена) –  до 31 май 2017 г.

–          80 лева (last minute) –  от 01 до 11 юни, 2017 г.

Междувременно организаторите се похвалиха и с новия сайт на фестивала: http://midalidarerock.bg/