BMG определиха дата 29 октомври за излизане на нов обхващащ кариерата на Motörhead сборен албум, озаглавен “Everything Louder Forever – The Very Best Of”.

Тази изключителна колекция ще бъде налична на 2CD, 2LP и 4LP. 2CD дигипак и 4LP комплекти ще включват 42 песни, включително “Ace Of Spades“, “Killed By Death“, “Overkill“, “I’m So Bad (Baby I Don’t Care)“, “The Game” и много други.

Нов видеоклип към песента “Rock Out“, взет от “Everything Louder Forever – The Very Best Of“, може да видите по -долу.

Motörhead: “Everything Louder Forever – The Very Best Of


01. Overkill
02. We Are Motörhead
03. Snaggletooth
04. Rock It
05. Orgasmatron
06. Brotherhood Of Man
07. In The Name Of Tragedy
08. Bomber
09. Sacrifice
10. The Thousand Names Of God
11. Love For Sale
12. Killed By Death
13. I’m So Bad (Baby I Don’t Care)
14. Smiling Like A Killer
15. Sharpshooter
16. Queen Of The Damned
17. Keys To The Kingdom
18. Cradle To The Grave
19. Lost Johnny
20. The Game


21. Ace Of Spades (40th Anniversary Master)
22. Burner
23. Stone Dead Forever
24. Bad Woman
25. Just Cos You Got The Power
26. Stay Out Of Jail
27. No Class
28. I Am The Sword
29. The Chase Is Better Than The Catch
30. God Save The Queen
31. R.A.M.O.N.E.S. (2006 Version)
32. Iron Fist
33. Rock Out
34. Dirty Love
35. Shine
36. Overnight Sensation
37. On Your Feet Or On Your Knees
38. I Ain’t No Nice Guy
39. Sucker
40. 1916
41. Choking On Your Screams
42. Motörhead