Б.Т.Р. представиха новия си албум „Пъзел“ през октомври 2021-ва. Днес можем да видим официалното видео към едно от парчетата, “Някога”

„Някога“ е трети сингъл от последния албум на групата, след ударния старт с едноименната песен  „Пъзел“ и „Не за мен“ с Кирил Маричков и Валди Тотев.

Музиката и текстът са на Славчо Николов, аранжимент –  Б.Т.Р.   Снимките на видеото са изцяло на нощен режим, по празните и притихнали софийски улици. Режисьор на клипа е Боян Карамфилов. Гледайте видеото тук:

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“.  

Б.Т.Р. изпрати 2021 с 13-и студиен албум „Пъзел“ и концерт-премиера в зала 1 на НДК, при  пълна зала, с много  аплаузи и бисове от разнородната по възраст публика.  В концерта участваха и техните приятели – Кирил Маричков, Валди Тотев, Камен Донев, „Ахат“, Иван Лечев, Добромир Поликов, Александър Филчев – Санеца, Ясен Велчев.

Албумът „Пъзел“ с 10 песни е многообразен, като съчетава различни стилове в рока, подчинени на стила на Б.Т.Р. Автор на музиката и осем от текстовете е Славчо Николов. Текстът на песента „Вяра” е написан за Б.Т.Р. от поета Волен Николаев още през 2008 г., а барабанистът на групата Илиян пише текста на песента „Анасонови дни”, изпълнявана от Санеца. Аранжиментът на всички песни в албума е дело на Б.Т.Р. Албумът „Пъзел“ е наличен във всички дигитални платформи и музикални магазини и се радва на много добра популярност.  

Първото клубно представяне за 2022 г. на „Пъзел“ е  на 11 февруари, в Sofia Live Club. В над двучасовия концерт,  освен новите песни, ще звучат и много от хитовете, създадени през годините.

 Б.Т.Р. „Някога“

Музика и текст – Славчо Николов

Аранжимент –  Б.Т.Р.

Продуцент – Б.Т.Р.