Imagine Dragons изненадаха феновете с две чисто нови песни на 12 март – “Follow You” и “Cutthroat”. Днес можем да видим и официалното видео към едната.

Популярната група сподели “Follow You” и “Cutthroat“, две песни, за които фронтменът Dan Reynolds казва, че са от предстоящия нов албум на групата. Албум, по който той и останалата част от групата работят през последните три години, но признава, че е едновременно „развълнуван и притеснен“ да издаде песните.

“Follow You” е песен „за лоялността и любовта. Да обичаш някого е невероятно несъвършен процес. Не винаги е романтично или красиво. Понякога може да бъде невероятно болезнено. Aja ме научи на любов към себе си и ми показа какво означава наистина да приемаш някого без никакви очаквания. Тя беше безкрайно търпелива с мен. Тя не се нуждаеше от мен. Тя дори ме научи, че нямам нужда от нея. Но ние се обичахме и в края на нашата 7-месечна раздяла преди няколко години избрахме да се оженим повторно и да останем заедно. Предложих отново и тя каза да, отново. Не всяка връзка се получава по този начин, но се получи за нас. Не всеки има нужда от връзка. Това не е щастливият край – това е избор, който работи за някои. И ние с Aja го избрахме отново, след като изживяхме живота един без друг. Написах “Follow You”, след като се събрахме отново. Исках да представлява любов, която е реалистична. Този, в който любовта не е съвършена. Но издържа“.

Гледайте видеото “Follow You” тук: