Миналата седмица The Night Flight Orchestra представиха чисто новия си сингъл „Black Stars And Diamonds“. Днес групата пусна видеоклип, който придружава сингъла.

Заснет в сърцето на Прага, новият видеоклип обхваща радостната енергия на The Night Flight Orchestra.

Фронтменът Björn Strid разкрива историята зад видеото: „След невероятното ни шоу на Metalfest в Пилзен, някои от нас решиха да останат за още един ден в сърцето на Прага. Тъй като имахме този нов скъпоценен камък, не можахме да устоим да запишем видеоклип за него. Затова прекарахме 8 часа в каране в задната част на ремарке през Прага, докато махахме със свити ръце и не срещнахме нищо освен усмивки и вълнение от хората по улиците. Беше невероятно горещ ден, който се превърна в тропическа нощ и ето какво се получи от него! Насладете се и го слушайте силно!

Заедно с издаването на сингъла, групата обяви промяна в състава миналата седмица: „Ние сме много развълнувани да приветстваме официално невероятната Åsa Lundman в семейството! Това бележи нова ера за групата, тъй като тя и Anna Brygård се обединяват като неудържимия дует The Aeromanticas. Уверете се, че ги следвате в социалните медии! Ние сме много развълнувани да споделим този нов сингъл с вас, с който дебютира това невероятно дуо. Бъдещето изглежда толкова дяволски светло, че трябва да използвате дъното на бутилките шампанско като очила! Насладете се!”

The Night Flight Orchestra издадоха последния си албум „Aeromantic II“ през септември 2021 г. чрез Nuclear Blast Records.