Дългоочакваната книга продължава серията музикални истории на издателство Hybrid Books.

След Jay Z, Freddie Mercury и Rob Halford, Lenny Kravitz е поредният велик музикант, който влиза в каталога с автобиографии на издателство Hybrid Books. Книгата е озаглавена “Let Love Rule”, което е и името на дебютния студиен албум на музиканта, излязъл през 1989 г. Kravitz ненапразно избира това име за книгата си – историята в нея разказва за годините, които го изграждат като творец, докато снове между горен източен Манхатън, Болдуин Хилс и Бевърли Хилс в Лос Анжелис, Франция, Англия и Германия.

Не само музиката обаче ще бъде в сърцето на книгата. Освен като текстописец, продуцент и изпълнител, Lenny Kravitz разкрива дълбоките отношения с баща си Сай, режисьор и продуцент, майка си Рокси Рокър, популярна от телевизионния екран, както и с музата си и най-голяма любов Лиса Бонет, от брака с която се ражда настоящата филмова звезда Зоуи Кравиц.

„Моят живот е в крайностите. Черен и бял. Еврейски и християнски. Jackson Five и Led Zeppelin. Приемам изцяло душата си на човек със зодия Близнаци. Аз я притежавам и я обожавам. Ин и Ян се борят постоянно един с друг в сърцето и душата ми, давайки ми баланс и подхранвайки любопитството и комфорта ми. “Let Love Rule” е книга за вдъхновението от душевността, любовта към всичко около нас и онези моменти, които ни превръщат в това, което сме в действителност – без фалш и маски. Независимо дали записва, изпълнява песни или пише книга, Lenny Kravitz и изкуството му стъпват върху вътрешните му усещания, които той споделя с хората във и извън неговия свят. 

„Изкуството трябва да събира хората по целия свят по-близо един до друг“.

Автобиографичната “Let Love Rule” излиза на българския пазар във варианти с твърди и меки корици, както и с лимитирано, ултралуксозно издание за най-върлите почитатели на Lenny Kravitz. Очаквайте през 2021 г. от Hybrid Books.