Днес е премиерата на новия сингъл на Greesh – „Всичко в моите ръце“.

Гриша Георгиев – е мултиталантливият мултиинструменталист, добре познат от различни формации – като вокалист на Saint Electrics, дуета Dokle & Greesh и алтернативните Матакка/Портокал, а от съвсем скоро – и като басист в една от най-продуктивните български банди No More Many More.

По-рано тази година и като част от независимото обединение на музиканти Projector Plus, Greesh даде старт на соловия си проект с „Игра“. На 28 октомври в YouTube канала си Greesh представя и второто си самостоятелно парче „Всичко в моите ръце“. Новата песен, чиито основен автор на музиката, текста и аранжимента отново е Greesh, е в типичния за него чувствен фънки рок груув, който извисява ума над тривиалностите в ежедневието и увлича слушателите за дни наред.

Идеята за песента се заражда още през 2019г. „Всичко в моите ръце“ е за борбата между рутината в деня и битовизмите и изкуството, особено в онези моменти, когато всичко зависи от нас самите. „Всичко в моите ръце“ е записана през 2022г. в читалище „Дружба, гр. Харманли. Копродуцент на песента е Константин Райдовски, който не за първи път работи с Гриша и отговаря и за процесите на запис, обработка, миксинг и мастеринг. Въпреки преобладаващата роля на Гриша във всеки елемент от „Всичко в моите ръце“, целият креативен процес върви вдъхновено и плавно и заради асистентите Боряна Докле и Димитър Димитров. Музикантът отново намира поле за изява на всичките си таланти, като записва сам барабани, бас, китара, синтезатор и разбира се, вокали. Цветното видео към песента с главен герой Greesh е заснето през септември по софийските улици от тандема Васил Стефанов и Стефка Николова.

Премиерата на песента е на 28 октомври в 11:00ч. в YouTube канала на Greesh:

Greesh свири акустично и солово в Аrt Club Sofia на 5 ноември/събота/. Събитието е тук: https://fb.me/e/1Aln4iY24

Greesh – Всичко в моите ръце
Продуцент: Гриша Георгиев, Константин Райдовски
Музика: Гриша Георгиев
Текст: Гриша Георгиев

Следвайте Greesh във Facebook, Instagram и YouTube
Press & Management: Projector Plus