While She Sleeps анонсираха нов албум и нова инициатива, която да осигури оцеляването на групата.

Sleeps Society” наследникът на “So What?” от 2019 ще бъде издаден на 16 април 2021, но това не е всичко – WSS стартират нов албуциозен проект със същото заглавие.

Новото видео е към песента “You Are All You Need“, гледайте го тук:

While She Sleeps: “Sleeps Society

01. Enlightenment(?)
02. You Are All You Need
03. Systematic
04. Nervous (feat. Simon Neil)
05. Pyai
06. Know Your Worth (Somebody)
07. No Defeat For The Brave (feat. Deryck Whibley)
08. Division Street
09. Sleeps Society
10. Call Of The Void (feat. Sleeps Society)
11. DN3 3HT

While She Sleeps са:

Lawrence Taylor – вокал
Sean Long – китара
Mat Welsh – китара/вокал
Aaran Mckenzie – бас
Adam Savage – барабани

След 14 години като група и в непрекъснато променящата се реалност на музикалната индустрия, ние се впускаме в нова глава от нашия живот. Нашата цел е да създадем устойчив модел за артисти и творци, да се откъснем от традиционната индустриална форма, като изградим и развием истинска взаимозависимост между групата и феновете.

Тъй като бъдещето на изпълненията на живо е несигурно, “Sleeps Society” ще осигури сигурно съществуване за WSS и ще ни даде възможност да поддържаме връзка с нашите фенове, като разработваме нови начини за осигуряване на нашите привърженици и запълване на празнотата, която ни остави без музика на живо. В тези несигурни времена това е разликата между живота и смъртта за бъдещето на WSS. Не сме готови да бъдем поредната група, принудена да се откаже, просто защото системата не е създадена да подкрепя изпълнителя.

Обществото ще се базира на членски внос, вариращ на различни нива на подкрепа. Тези вноски директно ще финансират създаването и оцеляването на WSS. В замяна на това феновете ще получат множество информативни, вълнуващи и ангажиращи видеоклипове, както и специални събития и много ексклузивни предложения за членовете.