Датата е 22 април, поводът може и да е Цветница, а може и да не е. Важното е, че „животът е миг във вечността“ и е петък. Каним ви да празнуваме в клуб *Mixtape 5* – Пролетта. Лятото. Почивните дни. Българската музика.
Това са само подробности, а важното е, че отново главни действащи лица ще са Wickeda в цветната компания на Toy Letters.
Живи изпълнения от и за душата за всички ценители, които дойдат да си вземат дозата музикална кафеварка за предстоящите работни, а и почивни дни.
Ще изпием поне едно „уиски с фъстъци“ и ще сложим „палатката в чантата“, за да се гмурнем подобаващо в морето от ска, пънк, реге и какво ли още не в нощта на 22 април.

Вечерта ще започне със селекцията на ONZY, легендарният Лъчката Босаков от Q-Check – друга любима българска банда, която възпява лекотата на летните почивните дни. Доверяваме му се напълно, че ни е подготвил най-подходящия плейлист от раздвижващата всички сетива музика, за да ни подготви за живата среща с WICKEDA и TOY LETTERS.
Вратите отварят точно в 22:00 часа.
Билетите са вече в продажба на цена от 8 лв. в мрежата на Eventim.
Каси: Билетен център НДК, Билетен център Арена Армеец, клоновете на Български пощи; бензиностанции OMV; магазините от веригите – На тъмно, Техномаркет, Технополис, Пикадили, Orange; Usit Colors.както и онлайн тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/wickeda-toy-letters-live-sofia-club-mixtape-5-429181/event.html
Препоръчва се предварително закупуване, защото количеството е ограничено и е на изчерпване.
Цената на билетите в деня на събитието и на вход ще е 10 лв. при останало налично количество.

Следете събититето на: https://www.facebook.com/events/788791411255361/
**Политика за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe