Френската номер едно певица ZAZ издава нов студиен албум “Effet Miroir” (на англ.: “Mirror Effect”), съставен изцяло от оригинални песни. Изпълнен с елементи на шансон, китари от Южна Америка, поп, салса и рок, записът “Effet Miroir” е една своеобразна съвкупност от вярванията на международно признатата певица.

Заедно с представянето на албума, премиера прави и първата песен от него “Qué vendrá” (на англ.: “Whatever Happens”), в която се пее както на френски, така и на испански. Тя е за живота такъв, какъвто е, без съжаления. ZAZ споделя: „За мен тази песен е като разходка по пътеките на живота. Заглавието е като ехо на последните осем години, които прекарах на път, за да изнасям концерти по цял свят, напомняйки ми за всички онези изпитания и уроци, които ме съпътстваха”.

Албумът “Effet Miroir” е записан между Париж, Брюксел и Монреал, и ZAZ се надява, че слушателите ще се разпознаят в него. „Да приема всички тези лица, с техните парадокси, за мен е начин да обединим полярностите на нашето същество”, казва тя. Записът е като илюстрация на различни лица и жанрове, като едно разнообразие на човечеството, което тя има възможност да наблюдава и оценява в продължение на няколко години по пътя, на концерти или където и да е.

Новият албум на ZAZ ще бъде подкрепен и със световно турне през февруари 2019 г.

Isabelle Geffroy, по-известна като ZAZ, е сравнявана с певици като Edith Piaf и Ella Fitzgerald, а нейният специфичен глас е разпознаваем в цял свят- от южна Америка до Япония, от Германия до източна Европа, от Русия до Мексико, Испания и Канада и още много други. Като тийнейджърка се мести от Бордо в Париж, решена да види какво ще й предложи уникалната съдба. Откакто стартира своята кариера през 2010-та с първия си хит “Je veux”, ZAZ печели множество награди, включително френските и германски Grammy, и има продажби от над четири милиона в цял свят и златен статус или по-висок в дванадесет страни. Има над 500 изпълнения на 5 различни континента пред повече от 1 милион души, като доказва, че музиката може да надхвърля граници. Като творец с глобално значение, нейният последен албум “Paris” включва съвместни записи с Quincy Jones, Charles Aznavour и Pablo Alborán. Quincy Jones споделя: “Гласът й има такова блус звучене, че ще се закълнеш, че излиза от някое гето!” Също така тя създава и проекта “Zazimut”, за да развива и популяризира проекти за едно общество, което да уважава живота във всичките му форми.
Албумът “Effet Miroir” на ZAZ ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
Слушайте “Qué vendrá” в Spotify: http://hyperurl.co/vulrns