Уважаеми господа,

Голямо удоволствие е да обявим първият ни голям проект за 2017-та година – една от най-ярките световни лайв атракции Apocalyptica идва в Скопие!
Apocalyptica отново идват в Скопие, този път като част от турнето, озаглавено “20 years of Apocalyptica Plays Metallica by four cellos”, на 5 април 2017 година.
Като смеси класическа музика с хеви метъл, Apocalyptica придоби световна слава и привлече огромно внимание сред феновете и медиите. С тази оригинална идея и страхотна интерпретация на най-големите хитове на Metallica, момчетата от Apocalyptica доказаха, че универсалния език на отличната музика не познава жанрови ограничения, а в резултат на това са и стотиците хиляди продадени албуми, многобройни турнета и фенове по целия свят.
В чест на 20 годишнината от излизането на дебютния албум “Plays Metallica By Four Cellos“, финландските челисти обявиха и ремастерирана версия на албума, в който са включени и досега непубликувани версии от легендарните хитове на Metallica “Battery”, “Nothing else matters” и “Seek and Destroy “.
Поради факта, че миналия път залата в SRC Кале се оказа недостатъчна, този път спектакъла ще се проведе във ВИП Арена.
Билетите са пуснати в продажба чрез търговската мрежа на KupiKartizase.