Огнената испанка Ángela Cervantes споделя, че очаква с нетърпение предстоящето си участие в София на 28 април в Sofia Live Club

Ángela Cervantes, която в момента e на турне, обикаляйки Европа и Америка като част от най-известната трибют банда на Pink Floyd – Brit Floyd, признава: „Безкрайно развълнувана съм за концерта си в София и очаквам с търпение да се срещна на живо с моите фенове в България“.

На 28 април в Sofia Live Club обещавам незабравими моменти и открояващи се акценти в хода на нощта, където може би ще имате възможността да чуете и великото соло от “The Great Gig In The Sky” на Pink Floyd. Но това далеч не е всичко“, допълва Cervantes. Радостта от предстоящата визита на очарователната испанка у нас се забелязва и в социалните мрежи, където тя на няколко пъти споделя новината за гостуването си.

Ángela Cervantes е  сред най-отличаващите се от трите беквокалистки, придружаващи популярната трибют банда на Pink Floyd – групата Brit Floyd. Забележителното соло на „The Great Gig In The Sky” в изпълнение на Ángela Cervantes включва превъзходен набор от гласови акробатики, които несъмнено довеждат до оглушителни овации, приковавайки вниманието от страна на публиката.

Ángela Cervantes далеч не се отъждествява само с Brit Floyd, защото тя е един изключително талантлив изпълнител с невероятно космополитен подход към творчеството си. Заедно с магията на Pink Floyd, Cervantes и нейният бенд ще пренесат и доза кубински ритми на сцената на Sofia Live Club на 28 април. Именно третият диск на забележителната испанска певица, носещ заглавието „Camino a Santa Clara … Por 50 años más con Los Fakires“ е записан в Куба, за да отпразнува половин век в музикалния свят на емблематичната кубинска банда Los Fakires.

За концерта си в София Cervantes ще бъде придружена от Ariel Bringuez на саксофон, участващ в редица известни фестивали по света, Pepe Rivero на пиано, който има множество спечелени награди, включително и от латинските Грами, както и други изключителни професионалисти и известни музиканти като Reinier Elizarde «El Negrón на контрабас, Israel Sandoval на китара и Yuvisney Aguilar Rojas – перкусий.

Събитие, което не бива да пропускате с артист, който няма да забравите – Ángela Cervantes на 28 април от 22:00ч. в Sofia Live Club. Концертът е организиран от 5PT и се осъществява с подкрепата на „Институт Сервантес”.

Билетите са в продажба на цени от 40 лв и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на http://bitly.com/CervantesSLC.

Следете събитието на официалната му Фейсбук страница: https://www.facebook.com/events/227118621028013/ или на официалната Фейсбук страница на 5PT : https://www.facebook.com/5ptbg/?fref=ts