Avenged Sevenfold издават днес своя нов “Life Is But A Dream” (поръчайте го тук)

Говорейки с Kerrang! през декември 2020 г. фронтменът M. Shadows сподели: „Записът не звучи като The Stage – това е напълно нова посока и не звучи като нищо, което сме правили. Това е всичко, което ще кажа за него: пресилено е и е много еклектично и диво!

Слушайте целия “Life Is But A Dream” тук:

Avenged Sevenfold “Life Is But A Dream”

1. Game Over
2. Mattel
3. Nobody
4. We Love You
5. Cosmic
6. Beautiful Morning
7. Easier
8. G
9. (O)rdinary
10. (D)eath
11. Life Is But a Dream…

Към днешна дата Avenged Sevenfold са продали над 10 милиона албума по целия свят и са спечелили двe последователни номер 1 в класацията Топ 200 Albums на Billboard (“Nightmare” от 2010 г. и “Hail To The King” от 2013 г.), заедно с над милиард гледания на видеоклипове и повече от милиард стриймвания в Spotify, както и множество номер 1 сингли в рок радиото. Групата е известна със своите зрелищни концерти на живо, както и с разпродаване на зали и с това, че са хедлайнери на най-престижните рок фестивали в света. Сега с “Nobody” и „Life Is But A Dream…“, Avenged Sevenfold е предначертано да добавят още една вълнуваща глава към своето наследство.

Avenged Sevenfold ще подкрепи издаването на новия сингъл с два огромни концерта това лято, в Kia Forum на 9 юни и Madison Square Garden на 23 юни. Билетите са в продажба от този петък, 17 март. Наскоро обявените концерти на арена отбелязват първото истинско представяне на Avenged Sevenfold в Ню Йорк от 2007 г. насам и първото им хедлайн шоу в продажба в окръг Лос Анджелис от 2009 г.