Безкрайни възможности за забавления, опасности, хаос и вдъхновение, които дебнат зад всеки ъгъл. Легендарният басист и съосновател на Red Hot Chili Peppers Флий разказва удивителната история на своя произход – зашеметяващите възходи и падения, превърнали един лосанджелистки уличен тарикат в световноизвестна рок звезда.

В „Трип за децата“ Флий повежда читателите на дълбоко лично турне из ранните си години. Сред забавни истории, поетични медитации и волни полети на въображението той емоционално описва лудите събития, изковали го като артист, музикант и млад мъж.

Младият Флий, в опит да избяга от разпадащ се дом, открива ново семейство от музиканти, артисти и обикновени отрепки, които също като него живеят на ръба. Прекарва времето си в купони и дребна престъпност. Но в музиката открива по-висш смисъл, място да канализира безсилието, самотата и любовта си. Тогава ще се промени и живота му: заедно с най-добрите си приятели, духовни братя и партньори в прегрешенията ще създаде онази банда, която ще се превърне в Red Hot Chili Peppers.

Остроумна, увлекателна и диво непредстазуема като автора си, „Трип за децата“ е както нежна и предизвикателна история за съзряването, така и гласовито любовно писмо към силата на музиката и творчеството от един от най-великите музиканти на нашето време.

„Трип за децата“ излиза на 17 декември., а до Коледа можете да поръчате книгата с 30% намаление от сайта на издателството: https://kryg.eu/produkt/trip-za-detsata-flea