„Бразилската Sade“ пристига на 30 март, за да представи новия си албум „Bossa Romanticа“

„Бразилската Sade“, заедно с бенд от десет човека, идва по покана на 5PT, за да представи пред родната публика на 30 март в зала 1 на НДК новата си колекция „Bossa Romantica“. Билетите за концерта на Ive Mendes у нас са в продажба от ДНЕС (19 януари) на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim и онлайн на следния адрес: http://bit.ly/IveMendes

Tретият албум на “Бразилската Sade”, носещ заглавието „Bossa Romantica“, излиза в края на 2016г. и мигновено печели всеобщо одобрение по света. „Bossa Romantica“ се характеризира с типичното за жанра модерно и същевременно автентично боса нова звучене. Боса нова неслучайно е обявена за културно национално наследство на Рио де Жанейро и може да бъде определена като завладяващия чувствен джаз на бразилската музика.

Творчеството на Ive Mendes обхваща всички аспекти на живота, съчетавайки бразилските ѝ корени с латинската страст. Първият диск на Ive Mendes е продуциран от Robin Millar, стоящ зад албума „Everything But The Girl“ на Sade. Robin Millar е пленен от гласа на Ive Mendes, след като я чува да пее на телефонния му секретар. Дебютният едноименен албум на Ive Mendes включва песни на английски и португалски – носещи посланието на боса нова музиката, която създава неповторимо чувство на релакс и безгрижие. Дискът получава много добра критика. Първият сингъл от колекцията „Ive Mendes“ e “If You Leave Me Now” и представлява чаровна и пленяваща боса нова версия на класиката на Chicago. Последващи сингли са “Natural High”, “Night Night”, и “Não Vou Fugir”, намиращи мястото си в многобройни чилаут компилации.

През 2009г. Ive Mendes издава и втория си албум „Magnetism“, който също е изключително добре приет – става двойно платинен в Полша, а в Испания получава златни статуси само за 5 дни.

На 30 март 2017 г. ни очаква незабравима вечер с кадифения глас на Ive Mendes и бразилската разтапяща боса нова музика на нейния бенд.

Както самата тя казва: „Всяко шоу, което правя, е едно уникално преживяване и всяка песен, която пиша и избирам да пея, изразява момент, който съм изпитала или на който съм била свидетел. Това е и причината всяко мое участие да бъде толкова различно, емоционално и изпълнено с истинска чувственост“.

Билетите за концерта на Ive Mendes в България влизат в продажба от ДНЕС (19 януари) на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim и онлайн на следния адрес: http://bit.ly/IveMendes

Актуална информация за събитието ще откриете на официалната му Фейсбук страница: https://www.facebook.com/events/1403912136299450/ и на официалната Фейсбук страница на 5PT: https://www.facebook.com/5PT-251455228534286/

https://www.youtube.com/watch?v=zkFRa1XsbIo.