Предстоящият  юбилеен концерт на една от най-великите български групи FSB несъмнено се очертава като най-вълнуващото и мащабно музикално събитие за сезона.

Дни преди голямото шоу на 7 октомври в Арена Армеец, интересът към него е повече от впечатляващ. Седящите места в залата са почти изчерпани от верните фенове на групата, които искат да чуят на живо любимите хитове – “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук”.

За невероятния спектакъл, който подготвят великите музиканти, има останали единствено правостоящи места за терен, както и пропуски за секторите на трето ниво на цена от 30 лв., които организаторите пуснаха допълнително. Всички почитатели на FSB, които все още не са се сдобили с билет за концерта, могат да си закупят от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията.

Напомняме, че култовата формация е подготвила вълнуваща изненада за присъстващите в залата – за юбилея им специално от Германия пристига един от основателите на FSB Александър Бахаров.

Шоуто е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор e Moko Solution. Актуална информация можете да намерите тук: FSB 7/10/2017 – Arena Armeec – Official Event.

Събитието се организира с подкрепата на Министерство на културата.