Славин Славчев с нова песен по музика и аранжимент на Румен Бояджиев и текст на Даниела Кузманова

Песните на ФСБ са давали смисъл в живота на редица поколения, носейки им усещане за споделеност и свобода. Днес, Румен Бояджиев и Даниела Кузманова правят подарък на Славин Славчев и Vintage Music Box. Това е новото парче от дебютния албум на Славин Славчев, носещо заглавието “Не е лесно“.

Не е лесно“ е четвъртата песен от предстоящия дебютен албум на Славин Славчев, която излиза под шапката на Vintage Music Box. Това е първото парче от този албум, което не е по текст на Славин и една от няколкото изключителни и интересни колаборации, които предстоят до края на годината в рамките на проекта.

Тази песен е своеобразен символ на приемствеността между поколенията, на живата връзка между част от гениите на българската рок музика и тези, които са израснали с тяхната музика, а сега имат честта да наследят зрънце от таланта им, пречупвайки го през своята призма и прочит.

Песента „Не е лесно“ е нещо, за което дори не съм имал смелост да мечтая. Голям подарък от още по-големи хора и музиканти. Лесно е да работиш с такива, а за мен е щастие и привилегия, че имам възможността да бъда проводник на тяхното изкуство.“ – Славин Славчев.

Онлайн премиерата на песента се състоя във вторник в 18:30 ч. в канала на Vintage Music Box. Гледайте видеото тук:

Автор на музиката – Румен Бояджиев

Текст – Даниела Кузманова

Аранжимент – Румен Бояджиев и Vintage Music Box

Клавишни и Тромпет – Иван Христов

Клавишни – Ясен Велчев

Китара – Петър Главанов

Бек Вокали – Станислава Христова

Бас – Ивайло Звездомиров

Барабани – Теодор Янков

Audio mix & Master: Vintage Music Box

Video: Vintage Music Box