Bob Dylan обяви, че е готов със своя нов албум “Triplicate“, 38-ми студиен в дискографията на легендата. Тройният албум излиза на 31 март, а Dylan прави кавъри на 30 американски класики – песни на Франк Синатра, Чарлз Щраус, Лий Адамс, Харолд Хъпфийлд, Сай Колман и Каролин Лей. Продуцент на творбата е Jack Frost.

‘Til The Sun Goes Down’:

01. I Guess I’ll Have to Change My Plans
02. September of My Years
03. I Could Have Told You
04. Once Upon a Time
05. Stormy Weather
06. This Nearly Was Mine
07. That Old Feeling
08. It Gets Lonely Early
09. My One and Only Love
10. Trade Winds

‘Devil Dolls’:

01. Braggin’
02. As Time Goes By
03. Imagination
04. How Deep Is the Ocean
05. P.S. I Love You
06. The Best Is Yet to Come
07. But Beautiful
08. Here’s That Rainy Day
09. Where Is the One
10. There’s a Flaw in My Flue

‘Comin’ Home Late’:

01. Day In, Day Out
02. I Couldn’t Sleep a Wink Last Night
03. Sentimental Journey
04. Somewhere Along the Way
05. When the World Was Young
06. These Foolish Things
07. You Go to My Head
08. Stardust
09. It’s Funny to Everyone But Me
10. Why Was I Born