„Все още не можем да дадем нова дата, но просто знаем, че е близо.“

Bring Me The Horizon отложиха за неопределено време издаването на следващото им EP “Post Human: NeX GEn“. Според изявление на вокалиста Oli Sykes в Instagram, причината за забавянето са “непредвидени обстоятелства”, свързани със завършването на EP-то. Що се отнася до нова дата на издаване, Sykes каза само, че групата не може да даде такава в момента.

И така имам лоши новини… nex gen няма да се появи на 15 септември“, каза Sykes. „непредвидени обстоятелства ни направиха неспособни да завършим записа до стандарта, от който бихме били доволни. Надявах се въпреки неуспехите да успеем да го направим навреме за вас, момчета, но все още има толкова много малки подробности, които искам да бъдат перфектни и просто не искам да ви го дам, момчета.

Все още не можем да посочим нова дата, но просто знайте, че е близо… и знам, че бяхте толкова търпеливи, но просто трябва да бъдете малко повече… завършихме поне произведението… ето последната корица от моя муза @alissic

Съжаляваме и благодарим за разбирането.“

От EP-то до този момент са издадени песните “sTraNgeRs“, “DiE4u“, “AmEN!” (Ft. Daryl Palumbo, Glassjaw & Lil Uzi Vert) и “LosT

Bring Me The Horizon наскоро обявиха турне за януари 2024 г. в Обединеното кралство и Ирландия с Bad Omens, Cassyette и Static Dress като откриващи. Ето всички дати:

1/9 Cardiff, UK @ Motorpoint Arena
1/10 Bournemouth, UK @ BIC
1/12 Birmingham, UK @ Utilita Arena
1/13 Manchester, UK @ AO Arena
1/14 Glasgow, UK @ OVO Arena
1/16 Newcastle, UK @ Utilita Arena
1/17 Liverpool, UK @ M&S Bank Arena
1/19 Sheffield, UK @ FlyDSA Arena
1/20 London, UK @ The O2
1/23 Dublin, IE @ 3Arena