Супергрупата Revolution Saints се завърна с нов състав и нов албум, “Eagle Flight“, днес, 21 април 2023 г.

Revolution Saints първоначално беше съставена от Serafino Perugino, президент и ръководител на A&R за Frontiers Music Srl, за да покаже зашеметяващия глас на Castronovo (Journey, Bad English, Hardline). Castronovo винаги е бил уважаван барабанист, но феновете, които са забелязали фоновите му вокали през кариерата му и които са присъствали на концерти на Journey и са го чували с основните вокали в “Mother, Father” по време на сета на групата, осъзнават, че той също има невероятен глас. Revolution Saints беше и винаги е било средство, което да покаже на света невероятния певчески талант на Deen.

За първите три албума на Revolution Saints, “Revolution Saints“, “Light In The Dark” и “Rise“, към Deen се присъединяват към басиста/вокалиста Jack Blades (Night Ranger) и китариста Doug Aldrich (The Dead Daisies, ex- Whitesnake, Dio). Продуцирани от Alessandro Del Vecchio, тези три албума върнаха класическия мелодичен рок стил, който въодушевяваше и възхищаваше легиони фенове през 80-те и 90-те години на миналия век и продължава да го прави днес.

Revolution Saints MKI остави незаличима следа в света на мелодичния рок, но сега е време групата да се прероди. Deen, след като наскоро се присъедини отново към Journey, се чувства бодър, вдъхновен и готов да пеe. Да намери заместници на Blades и Aldrich нямаше да е лесна задача, но за щастие бяха намерени точните хора за тази работа.

Hoekstra е настоящ член на Whitesnake, Trans-Siberian Orchestra и Iconic, както и има свой собствен соло проект, Joel Hoekstra’s 13, и е зашеметяващ китарист, способен да свири в различни стилове. Pilson, който в момента е член на Foreigner, Black Swan и The End Machine, също е известен с времето си в Dokken и с по-новата си продуцентска работа. Двама звездни музиканти, които да допълнят пеенето и барабаните на Deen, са точно това, което беше необходимо за Revolution Saints 2.0 и точно това имаме тук.

Revolution Saints в момента включва вокалиста/барабанист Deen Castronovo, басиста Jeff Pilson и китариста Joel Hoekstra. От новия албум предварително ви представихме синглите “Eagle Flight“, “Need Each Other“, “Need Each Other” и “Crime Of The Century“.

Слушайте новия албум тук:

Revolution SaintsEagle Flight“:

1. Eagle Flight
2. Talking Like Strangers
3. Need Each Other
4. Kids Will Be Kids
5. I’ll Cry For You Tonight
6. Crime Of The Century
7. Set Yourself Free
8. Sacred
9. Once More
10. Save It All