Златно сертифицираната прог рок банда Coheed And Cambria представи ново официално видео, “A Disappearing Act”.

Песента е от актуалния албум на Coheed & Cambria “Vaxis II: A Window Of The Waking Wind“, който излезе на 27 май. Той е продуциран от китариста и вокалист на Coheed & Cambria Claudio Sanchez заедно със Zakk Cervini (Limp Bizkit, Blink-182).

Поръчки за “Vaxis II: A Window Of The Waking Wind” са достъпни тук, включително за луксозна версия, включваща 96-страничен илюстриран роман с твърди корици, по идея на Sanchez и написан от съпругата му Chondra Echert с корица на Chase Stone.

Гледайте и новото видео тук:

Coheed and Cambria: “Vaxis II: A Window of the Waking Mind”

01. The Embers of Fire
02. Beautiful Losers
03. Comatose
04. Shoulders
05. A Disappearing Act
06. Love Murder One
07. Blood
08. The Liars Club
09. Bad Man
10. Our Love
10. Ladders of Supremacy
11. Rise, Naianasha (Cut the Cord)
12. Window of the Waking Mind

През последните 20 години Coheed and Cambria показват последователно по нови начини какъв може да бъде рока, проправяйки собствения си път и изграждайки вселена около музиката си като никой друг. Независимо дали е в начина, по който подхода им, използващ всички жанрове, към писането на песни им е позволил да поставят мост между думите, без да се ограничават в една, или многостранната история на албумите им и серията от комикс книги, които маркират най-продължителната концепция в музиката, Coheed and Cambria последователно оформиха нови стандарти, като никога не се задържат само с един.

Минаха почти четири години след като албума през 2018 на Coheed and Cambria, “Vaxis I: The Unheavenly Creatures”, излезе като „завръщане към концепцията“  за бандата. След като се отдръпнаха с по-интроспективен албум през 2015, фронтменът  Claudio Sanchez и бандата се завърнаха към научнофантастичната вселена на “The Amory Wars”, първата от серия в 5 части на албума.

Групата продължава своето голямо турне с Dance Gavin Dance и Mothica:

08/12 Los Angeles, CA – Shrine LA Outdoors
08/13 San Diego, CA – Cal Coast Credit Union Open Air Theatre
08/14 Berkeley, CA – Greek Theatre
08/16 Seattle, WA – Marymoor Park
08/17 Troutdale, OR – Edgefield