Както знаете, сензационният Devin Townsend Project ще се представи за първи път на живо у нас – на 22 септември 2017 в Античния театър в Пловдив.

Цели девет месеца преди шоуто, самият Devin Townsend пристигна в България, за да снима къс филм, с който ще представи на феновете по света Пловдив, Античния театър и българското вино. За концерта през септември се очаква безпрецедентен в нашата история рок туризъм, като по-голямата част от билетите вече са изкупени от фенове от цяла Европа, Съединените щати, Канада и дори Австралия.

Ето го и видеото:

Пускането на билетите в продажба възпламени феновете на Devin Townsend по целия свят и над 1000 билета бяха купени още в рамките на първия ден.

Отдавна са изчерпани всички билети от така наречения Golden circle – с капацитет 1069. Все още има билети в другите три ценови категории – продажбата е екслузивно в системата на Eventim.bg – ето тук. До 22 юни – цените са следните 45 лв (страничен сектор), 55 лв (обикновени) и много ограничено количество 65 лв (silver). От 22 юни до деня на концерта, цената се покачва с 5 лв във всяка категория.

Епичното шоу ще се състои от две части – в първата, Devin Townsend и групата му ще излязат на сцената заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив под диригентството на Левон Манукян, за да представят хитове, избрани от феновете в допитване, което предстои да бъде обявено в официалния сайт на музиканта, а във втората ще бъде представен легендарният албум ‘Ocean Machine’ по повод 20-тата годишнина от неговото излизане.