Хип-хоп експлозията на 13 май ще започне в 20:00 часа, като входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени от 18:30 ч.

Днес е разбиващото „нечувано добро“ шоу на класиците на българския рап Ъпсурт в столичната зала Арена Армеец. На 13 май момчетата, които са способни да „направят навалица като в Пловдив на Metallica“, ще излязат за най-големия си концерт. Заедно с бенд на живо, непоклатимото трио – Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч, ще разбият стереотипа за хип-хоп звучене.

Концертът на ще започне точно в 20:00 часа, като в продължение на два часа Ъпсурт ще редят култови рими на ръба на цензурата в своя отличителен стил. Шоуто ще стартира с ударен хип-хоп сет на DJ CASS с най-горещите и специално подбрани за случая парчета. На сцената заедно с момчетата от групата ще излязат и цял куп гост-звезди, сред които Белослава, Дичо, Лора Караджова, Goodslav, DJ CASS, Стоян Роянов Я-я  и други.

Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени от 18:30 ч. Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1. Паркингът пред залата ще бъде на разположение на феновете на Ъпсурт до изчерпване на местата.

Билети за събитието ще могат да бъдат закупени и в деня на концерта от касите на „Арена Армеец“, както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна.

Напомняме, че лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси – Пропускателен режим за непълнолетни лица.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на „Арена Армеец“ е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

„Време е за хип-хоп в дъбови бъчви!“

Концертът на Ъпсурт е на 13 май 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 15 до 45 лева.

ЪпсурТ – 13 май 2017 – Арена Армеец