Фестивалът Francofolies de Bulgarie 2020 е поредното събитие, жертва на Covid-19.

В рамките на фестивала трябваше да видим Rag’n’Bone Man, Mika, Eleni Foureira и Havana.

“Фестивалът ФРАНКОФОЛИ няма да се проведе през 2020 година

Провеждането на шестото българско издание на фестивала ФРАНКОФОЛИ тази година е отменено поради възпрепятстваната му подготовка в месеците на извънредно положение заради епидемията от COVID -19.

Фестивалът трябваше да се проведе на 19 и 20 юни т.г., на открито в Парка на столичното летище.

Сред звездите потвърдили участие в програмата в двата фестивални дни, бяха Мika,  Rag’n’Bone Man, Low Deep T  и Faydee.

Сумите от закупените билети могат да бъдат възстановени от местата, на които те са били купени.”

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят на следния адрес – Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.”