Три изключителни диви се събраха за събитието “Saturday Night Live Sessions” на 8 февруари в зала 3 на НДК. Силното вокално присъствие на Белослава, Алекс Раева и Desy бе подплатено от едни от най-добрите български музиканти. Качествен чил аут, елегантен джаз, фънк, трип-хоп, брейк бийт, чувствен соул звучаха в музикалната сесия с 3 уникални сета.

Белослава:

Белослава и нейните музиканти представиха разтапяща комбинация от джаз, соул и r&b. В сета ѝ чухме обичани нейни песни и парчета от новия ѝ албум, който ще излезе съвсем скоро.

Mind Trips:

Музикантите са истински новатори, които създават клубен джаз, като съчетават модерни дръм енд бейс и трип-хоп елементи. Формацията представи най-доброто от трите им студийни албуми, последният от които, “My”, излезе през 2018 и е с вокалите на Алекс Раева.

Soul Weapons Sound System /Desy & Vagabond/.

Харизматичната певица е позната на публиката като гласът на легендарната група Phuture Shock и 1/3 от триото Sentimental Swingers, а Vagabond е DJ, продуцент и музикант. Представянето им съчетава авторски парчета и техни ремикси на Phuture Shock и Sentimental Swingers под формата на live DJ vinyl set с живо изпълнение на вокали, перкусии и електронни модули.