Zakk Wylde и неговите Black Label Society издадоха новия си албум “Doom Crew Inc.” на 26 ноември 2022 чрез eOne. Днес се появи още едно ново видео, “You Made Me Want To Live”.

Wylde и неговата група – китаристът Dario Lorina, дългогодишният басист John “J.D.” Deservio и барабанистът Jeff Fabb записват албума в студиото на Zakk Black Vatican, като това е четвърти албум, записан в дома му. „Още от “Order of the Black“, ние правим всички “понички” с Black Label тук“, казва той гордо. „Ние ги правим, поставяме ги във фурната и след това ги опаковаме и изпращаме.“

Групата започва с близо 30 песни за албума, преди да ги намали до 12 -те, които ще се появят във финалната версия. Говорейки за създаването на диска, Wylde добави: „Ние включихме Dario още повече в солата, участвайки повече в това отношение. Наистина, това е албум с две китари, можете да ги чуете. Всяка група с двойни китари, от Allman Brothers до Judas Priest ги използва здраво – с хармонични линии, паралелни в унисон и размяна на сола. А концертите на живо, ние и двамата ще влезем в тълпата и ще покажем потенциала на песни като „Fire It Up“.

Поръчки за албума – тук.

Black Label Society: “Doom Crew Inc.

01. Set You Free
02. Destroy & Conquer
03. You Made Me Want To Live
04. Forever And A Day
05. End Of Days
06. Ruins
07. Forsaken
08. Love Reign Down
09. Gospel Of Lies
10. Shelter Me
11. Gather All My Sins
12. Farewell Ballad