ГРазнообразна програма, отново с рок, денс и техно акценти, ни предлага и в третата седмица от гръмкото си отваряне най-новият столичен музикален клуб Music Jam. 

На 11 април, четвъртък, на сцената ще се качи интересната френска банда Reaven, която феновете помнят от фестивала Hills of Rock. Квартетът се определя за нещо като “глем попрок с провокативни електро нюанси”, а историята им е класическа – четирима приятели, започнали да свирят заедно в гимназията и стигнали последователно до баровете, клубовете и фестивалите на родна Франция и цяла Европа. През 2018 те обикалят 8 страни в Европа с повече от 40 концерта, а през тази година са пак на път – с нови песни, ново турне и чисто ново шоу! Още топлият им албум се казва “Unbreakable”. Определено любопитна група за фенове, които търсят нещо ново, разнообразно и едновременно свежо.

Петъчната вечер… по-точно нощ на 12 април ще е посветена на техното – с невероятното музикално събитие Tech to Techno, което обединява популярните клубни стилове – от динамичен вокален House през Tech House до интелигентно Techno. Феновете ще чуят добре познати имена от родната сцена в основната зала и млади, доказали се вече таланти от новото поколение в широк спектър от жанрове.

Диджейските лайнъпи са разделени на 2:

Main room

11:30 YORY

01:30 Pacho

03:00 Shoto

04:30 Shosho

Bar room

11:00 Peter Petkov

12:30 Alesio Bianchi

02:00 Dimenzo

03:30 Emiliyan Ivanov

В събота, 13 април, в клуба пък ще се вихри още един ветеран от 90-те, който не намалява темпото – британският рапър Ice MC (Иън Кембъл), известен с хитове като “Take Away the Colour”, “Think About the Way” и най-вече – “It’s a Rainy Day.” Ice MC се прочу като пионер в смесването на жанра Eurodance с рапиране в raggamuffin стил и дамски хорови вокали. Определено купонджийско настроение и слънчеви ритми (той работи основно в Италия), точно като за събота вечер. Впрочем, Ice MC е и успешен художник и продава успешно картините си в интернет, така че прави музиката си основно за удоволствие, което бързо заразява и публиката… 

Билетите за събитията от третата седмица на Music Jam, с в продажба от 3 април (сряда) и могат да бъдат закупени от мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба.

За резервации: тел. +359  899 333 344